MENÜ

teamspeak3_logo.png

TeamSpeak3 szerverünk:

 

Cím: gold.voic.in       port: 8310

Így kell beírni: gold.voic.in:8310

Szerver jelszó: jelszót kérd a játékban a guild vezetőktől vagy a tagoktól illetve

e-mailben

 


 

TS3 beállítása:

 

A Guild Wars játék akkor élvezetes, ha van mikrofonos fülesed, mert akkor kommunikálni tudunk egymással. Ebben segít a TeamSpeak3. A TeamSpeak-et érdemes feltenni akkor is ha nincs mikrofonod, maximum hallgatsz minket.

Töltsd le a TeamSpeak 3 program legújabb verzióját és a hozzá tartozó magyarítást, majd telepítsd fel. Töltsd ki a  Kapcsolatok  -  Csatlakozás menüpontot majd a párbeszédablakot az alábbi kép alapján . Becenévhez olyan nevet írj amilyen néven akarod hogy szólítsunk !

ts1.jpg

 

Legközelebb ha ismét belépsz a szerverre az adatokat nem kell újra megadni, a könyvjelzők közé is elmentheted. Bejelentkezés után az alapértelmezett szoba nálunk a THS főszoba innen dupla kattintással tudsz továbblépni a Guildba jelentkezés ( nincs szoba jelszó) vagy a Guild Wars 2 ( van szoba jelszó) szobákba.

 

ts2.jpg

 

A TS3-t úgy állítsd be, hogy beszélni gombnyomásra tudj ! Ehhez a Beállítások - Program beállítások - Felvétel menüpontra kattints, majd válaszd ki a Nyomd - És - Beszélj jelölőt, üsd le a kívánt billentyűt amelyikkel beszélni fogsz ! (Én a bal Altot használom de valaki a középső egeret vagy a bal Shiftet.)

 

ts3.jpg

 

A hangbeállításokat el tudod végezni a Beállítások - Program beállítások -Lejátszásmenüpontra kattintva, majd állítsd be a Hangerő állítás és az Effektek hangerejecsúszkát a számodra megfelelőre! A beállításokat a Teszthang lejátszása nyomógomb lenyomásával tudod ellenőrizni.

 

ts4.jpg

 


 

TeamSpeak3 Guild Wars 2 Themes letöltés innen. A bejövő oldalról rögtön tudod telepíteni, majd a Beállítások - Program beállításoknál a megjelenés menű kiválasztásánál a téma fülre kattintva tudod megváltoztatni . Itt válaszd ki a GW2 témát.

 

 

Asztali nézet