MENÜ

Ha szeretnél a csapatunkhoz tartozni, ha szeretnéd hogy tapasztalatainkat megosszuk veled, ha egy felnőtt felfogású guildbe akarsz tartozni, várjuk jelentkezésedet.

Jelentkezésedet jelezd a játékban vagy az új weboldalunkon a fórumon.

17. életév feletti játékosokat várunk, akik a szabályzatban foglaltakat betartják és elfogadják. Jelentkezésed elött érdemes a Rólunk menüpontot is elolvasni !

 

Idézet a szabályunkból:

A guild tagjai elsődlegesen azok lehetnek, akikkel a Guild Wars 1-ben, a TeamSpeake-n egy közösséget alkottunk, továbbá azok ismerősei, barátai stb. Természetesen új tagokat is felveszünk, akik e szabályt hajlandók betartani és betöltötték a 17. életévüket, továbbá alkalmasak ebbe - az inkább felnőtt felfogású - klánba beilleszkedni.  Minden jelentkező felvétele kötelezően a TemaSpeak3 - on történhet meg a Guildba Jelentkezés nevű TS3 szobában. A TS3 szerverünk jelszavát a guild vezetők chaten, vagy e-mailon (elérhetőségünk) keresztül adják ki a jelentkezőknek, aki így be tud lépni a Guildba Jelentkezés nevű szobába, ahol felvesszük vele a kapcsolatot. A TeamSpeak3 szerverünk IP címét, port-ját és a beállításokat itt megtalálod!

 Team Speak address:

Address: gold.voic.in:8310 

Jelszót játékon belül kell kérni a kompetens emberektől amennyiben teljesültek a feltételek.

Jelentkezéssel kapcsolatban az alábbi tagjainkkal veheted fel a kapcsolatot: (gw2 karakter nevek):

 

Z O R A L

Joehun

Cegi

Kitiara Majere Hun

Gladistina

 

 

wari.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet