MENÜ

 

hero-ranger2.jpg

Ranger

 

A ranger egy sokoldalú kaszt, mely az éles szemére, biztos kezére, és a természet erejére alapoz. A távolsági harc mestereként íjjal támadja ellenfeleit, közben hűséges állat társa, a petje távol tartja azt. A rangernek akárhány petet megszelídíthet, de mindig maximum négy használható közülük, pontosabban két szárazföldi, és két vízi pet slottal rendelkezik (a kétéltű petek bármely slotba betehetők), és akár harc közben is válthat, hogy éppen melyik petje segítse.

 

A petek szintje megegyezik a gazdájuk szintjével. Sokféle petet lehet megszelídíteni, például medvéket, moákat, skorpiókat, vagy éppen a vízi petek közül cápát. A pet viselkedését a ranger szabja meg (aktív, vagy passzív), és közvetlen parancsokat is adhat neki (pl. meghatározott ellenfelet támadjon).

Kaszt mechanizmus: pet

Különleges skill típusok:

Trap: csapdák, melyeket a ranger letehet egy helyre, hogy az ellenfél belesétálva sebzést, vagy valamilyen negatív hatást kapjon; egy típusból egyszerre csak egy csapda lehet aktív
Spirit: a spirit skillek a természet valamely szellemét hívják elő; pl. a Sun Spirit skill tűz sebzést ad a társak támadásaihoz.


Használható fegyverek:

 

A ranger a távolsági fegyverek mestere, de közelharcban sem védtelen:

Fő kezes fegyverek: sword, axe

Off hand fegyverek: axe, dagger, torch (fáklya), warhorn (harci kürt)

Kétkezes fegyverek: greatsword, longbow, shortbow


 

forrás: Night Watchers Hun oldala

eredeti forrás: Gw2 hivatalos oldal

 


Asztali nézet