MENÜ

Amint a karaktered kinézetével elékészültél építsed fel annak személyes történetét. Ezt négy választási lehetőségen keresztül teszed meg. Figyelj rá mert a választásod hatással van a személyes játékbeli történetedre amit nem lehet visszafordítani, megváltoztatni !

  1. Kaszttal összefüggő kérdés
  2. Személyiséggel összefüggő kérdés
  3. 3 faj specifikus kérdések

 


Kaszt kérdések

A karakterünk háttértörténetét és személyiségét hozhatjuk létre.

Warrior

............... viselek a harctéren. Ennek segítségével felismernek és megadják a kellő tiszteletet.”

Pántos sisak

pantos-sisak.png

Pántos sisakom megfélemlíti az ellenfeleim és tiszteletet vív ki a szövetségeseimből. Mikor viselem, majdhogynem legyőzhetetlen vagyok.

 

Sisak

sisak.png

A sisakom nyitott, így az ellenfeleim láthatják az arcom és belenézhetnek a szemembe. Emlékezni fognak rá, ki győzte le őket

 

Sisak nélkül

sisak-nelkul.pngEgy igazi harcosnak nincs szüksége sisakra. Az ellenfeleim meghunyászkodnak és haboznak, mikor meglátják a félelem nélküli elszántságot az arcomon.

 


Elementalista

Az összes elemet tanulmányozom, de egy olyan diadémot viselek, mely tükrözi a ............... iránti szeretetemet.

Víz

viz.png

Víz, fagyott vagy cseppfolyós, maga az élet, áramlatai bennünk folynak.

 

 

Tűz

tuz.pngA lángok éhsége és égető pusztításuk, megkövetelik a tiszteletet. A tűz elemészt és megtisztítja az utat, az új élet számára.

 

Föld

fold.pngA föld az alapzat, mely fenntart minden életet. A kő megerősít, a szikla megalapoz minket.

 

Levegő

air.png

A levegő minden élet forrása. Láthatatlan, mégis képes egész falvakat elpusztítani.

 


Mesmer

A mesmer maszkja egy képet alkot önmagáról. Én azt választom hogy ......... mögül tekintek a világra.

Harlekin mosolya

harlequin-mosolya.png

Bátorság kell ahhoz, hogy szembenézz a félelmeiddel és győzelmet arass. Sose hagyd hogy mosoly nélkül lássanak.

 

A bánat illúziója

phantasm-of-sorrow.png

Tragédia sújtott arcomat mutatom a világnak. Kár, hogy nem látsz a maszk mögé - láthatnád, hogy titokban nevetek vagy sem.

 

Agyaras rettegés

fanged-dread.png

Suttogás vagyok az éjszakában, szemek amik a sötétségben világítanak. Árnyékban állok, és a maszkom a szörnyeteg amit félsz.

 


Engineer
A leghasznosabb eszközöm a ...................

Univerzális multi-szerszám

univerzalis-multi-szerszam.png

Egy csavarhúzó. Egy villáskulcs. Egy emelő! Nem érdekel minek hívod; ezt a kütyüt mindenhova magammal viszem.

 

Sas-szem védőszemüveg

sas-szem-vedoszemuveg.png

Semmi sem látja tisztábban a világot, mint a szárnyaló sas. Ennek a védőszemüvegnek a segítségével, a viselője pont olyan jól láthat.

 

Sötétítő fátyol

sotetito-fatyol.png

Egy maszk viselése elrejti a személyazonosságot és az érzelmeket. A rejtély és a veszély aurájával ruházza fel viselőjét.

 


Guardian

Felajánlásom jeleként, egy .................. viselek.

A látnok sálja

a-latnok-salja.png

Tyria nagyobb, mint gondolnánk és tele van rejtélyekkel. Ez a sál lebeg a szélben, mégis felhevíti vérem. Segítségével, kutatom a világ nagy igazságait, melyeket mások félnek felfedezni.

A fanatikus palástja

a-fanatikus-palastja.png

Régen eldöntöttem már az utamat és semmi sem téríthet le erről. Határozott vagyok a hitemben és megingathatatlan a hűségemben. Palástom emlékeztet a teherre, melyet magamnak választottam.

A hódító köpenye

hodito-kopenye.png

Amikor fiatal voltam, egy híres vadász megállt mellettem és bebugyolált a köpenyébe. Azóta is sajátomként viselem és mindent megteszek azért, hogy felérjek az ő legendájához. Magam is hódító leszek !


Ranger   (A ranger egy speciális kaszt mivel fajonként eltérő állatok közül választhatunk ennél a kérdésnél)

A .............. állatom mellettem harcol és védelmez engem.

Asura

Moa

moa.png

Tojás kora óta nevelem a moámat. Irántam való odaadása páratlan és láttam már, hogy leterített egy ellenfelet, mielőtt én előránthattam volna a fegyverem

 

Stalker

stalker.png

A stalkerem egy kedves barát. Csendes, nyugodt és olyan gyors, mint egy íjból kilőtt nyílvessző. Intelligenciája látszik a szemeiben.

 

Sárkánygyík

sarkany.png

Nem sokkal kikelése után fogtam be a sárkánygyíkomat. Most bárhová megyek, követ engem. Fáradhatatlan és erős barát.

 

Charr

Devourer

devourer.png

A devourerem egy vad és fáradhatatlan harcos. Magam emeltem ki a tojásból és elnyertem bizalmát. Az életét adná, hogy megvédjen engem

 

Stalker

stalker.png

A stalkerem egy kedves barát. Csendes, nyugodt és olyan gyors, mint egy íjból kilőtt nyílvessző. Intelligenciája látszik a szemeiben.

 

Sárkánygyík

sarkany.png

Nem sokkal kikelése után fogtam be a sárkánygyíkomat. Most bárhová megyek, követ engem. Fáradhatatlan és erős barát.

 

Ember

Kutya

kutya.png

A kutyám mindig mellettem állt, még a legveszélyesebb ellenfelekkel szemben is. Kívánni sem tudnék jobb barátot és szövetségest.

 

Moa

moa.png

Tojás kora óta nevelem a moámat. Irántam való odaadása páratlan és láttam már, hogy leterített egy ellenfelet, mielőtt én előránthattam volna a fegyverem.

 

Medve

medve.png

A medvém és én egyként harcolunk. A parancs kiadása csak egy apró mozdulatba kerül és máris vágjuk át magunkat az ellenfelek közt.

 

Norn

Medve

medvenorn.png

A medvém és én egyként harcolunk. A parancs kiadása csak egy apró mozdulatba kerül és máris vágjuk át magunkat az ellenfelek közt.

 

Farkas

farkas.png

Egy farkas társat nagy jutalomnak tartanak. Teljesen felnőve, erős vadász és hűséges szövetséges.

 

Hópárduc

hoparduc.png

A gyönyörű hópárduc a függetlenség szimbóluma. Kecsessége és lopakodása inspiráló, ugyanakkor, legyőzhetetlen vadásszá teszik.

 

Sylvari

Moa

moa.png

Tojás kora óta nevelem a moámat. Irántam való odaadása páratlan és láttam már, hogy leterített egy ellenfelet, mielőtt én előránthattam volna a fegyverem.

 

Stalker

stalker.png

A stalkerem egy kedves barát. Csendes, nyugodt és olyan gyors, mint egy íjból kilőtt nyílvessző. Intelligenciája látszik a szemeiben.

 

Tövis masztiff

masztiff.png

A kutyám mindig mellettem állt, még a legveszélyesebb ellenfelekkel szemben is. Kívánni sem tudnék jobb barátot és szövetségest.

 


Necromancer

Egy necromancer legközelebbi társa, a halál. Ennek igazolásaként, magamon viselem egy .................. jelét.

Szélhámos démon

szelhamos-demon.png

A szélhámos démonok utat találnak a Mistsből a világunkba, hogy darabokra szakítsák azt. Magam is pusztító erő vagyok és mindenkinek félnie kell tőlem.

 

Koponya

koponya.png

Tisztelem az előttem eltávozott necromancerek hagyományait. Arcomat egy koponya szimbólumával jelölöm meg, emlékeztetésképp, hogy még a legnagyobbak is meghalnak egyszer.

Kísérteties szellem

kiserteties-szellem.png

A szellem egy energiából felépülő lény, ravaszsága segít az ellenség kijátszásában. Amit nem látsz … az megölhet.

 


Thief

A munkám során fontos, hogy megértsem a ............ erejét.

Névtelenség

nevtelenseg.png

Tehetségem van a lopakodás, beszivárgás és a menekülés művészeteiben. Nem vonom magamra a figyelmet. Hogy megóvjam személyazonosságom, arcomat a sötétség maszkja mögé rejtem.

Elhatározás

elhatarozas.png

Komolyan veszem az üzletet. Én vagyok a bunyós, az izom, a medve, akit nem akarsz piszkálni. A fejpántom tisztán tartja a látásom, nem számít milyen állapotban vagyok.

Fortély

fortely.png

Egy jól elhelyezett szóval vagy a köpenyem egy lebbentésével, oda fordítom a figyelmed, ahova szeretném. Az elterelés és a cselszövés mestere vagyok.

 


Személyiség

Ennél a lépésnél dönthetjük el, hogy milyen legyen karakterünk kezdeti személyisége, melyet az NPC-kkel való beszélgetés során alkalmazhatunk.

Gondok folyton akadnak, de ................ használva, legyűröm őket.

Báj

baj.png

Bájos vagyok. Senki sem tud nekem ellenállni, amikor a legjobb formámat hozom. Egyszerűen tudom mit kell mondani, hogy oldjam a feszültséget vagy támogassam a bátorságot.

Méltóság

meltosag.png

Még ha a fülemig sáros is vagyok, méltóságos vagyok. Ettől tisztelnek az emberek. A komoly, megfontolt viselkedés az út a sikerhez.

 

Vadság

vadsag.png

Vad vagyok. Az erőszakkal való fenyegetőzéssel messzebbre jutok, mint bármi mással. Természetes vagyok, habár fenyegető erőimet próbálom a jó cél érdekében használni.

 


Faji kérdések

Fajonként eltérő és nagyban meghatározzák személyes történetünk alakulását.

Asura

A ............... egyetemének tagja vagyok.

Statika

statika.png

Építők és mérnökök alkotják a Statika Egyetemét, mi a végletekig építünk. Egyesek konzervatívnak neveznek minket, de mi kiemelkedünk az új tervek, a régi anyagok innovatív felhasználásának és az ismert mágia gyakorlati alkalmazásának kiterjesztése terén.

Dinamika

dinamika.png

A Dinamika Egyeteme különleges izé-készítőket hoz létre. Energia, lelkesedés és bátorság a fő erényeink. A természet felhasználható dolgainak uralásában hiszünk. Ha egy prototípus felrobban, az nem kudarc, csak akkor, ha nem tanulunk belőle.

Szinergetika

szinergetika.png

A Szinergetika Egyetemének tagjaként, azt tanulmányozom, hogyan formálódnak az energia minták és, hogy hogyan szaporodnak az alkemágikus fraktálok. Az egyetemünkön kívül csak kevesen értik meg a filozófiánkat és érdeklődésünk rejtélyes összetettségeit. Ájtatosan kutatjuk az Eternal Alchemy igaz természetét

Az első alkotásom egy ............... volt.

Valet-123 Gólem

valet-123-golem.png

A legtöbb gólem erőmű, melyeket harcra terveztek. Egyáltalán nincs bennük finomság vagy egyedi elképzelés. Az én gólemem szilárd és hatékony volt és semmivel össze nem hasonlítható tulajdonságokkal rendelkezett. Forradalmasította a laboratórium takarítást és remek koktélt csinált.

Transzatmosz-férikus átalakító

transzatmosz-ferikus-atalakito.png

Micsoda lebecsült öröm az időjárás kedvem szerinti alakítása! Bárcsak erősebb lett volna a prototípus. Mindenesetre a terv, briliáns volt. A transzatmoszférikus átalakítóm egy abszolút géniusz mestermunkája volt. Bárcsak nagyobb tőkém lett volna.

Végtelenség golyó

vegtelenseg-golyo.png

Azt mondták játékszer, egy vágyálom, források felesleges kidobása. Tévedtek. A találmányom megjósolja a jövőt. És akkor mi van, ha nem mindig pontos. Az lényegtelen! Nyújthat előnyt nekem? Válaszolj bizonytalanul.

 

Az első tanácsadóm, akitől majdnem mindent tanultam (majdnem).............. volt.”

Bronk

bronk.png

A jó öreg Bronk Mester tanította meg nekem a kiváló tűzerő előnyeit. Szerette mondogatni, “Amikor az ellenfél legyőzésére kerül sor, akkor nincs olyan, hogy túl sok.”

Zinga

zinga.png

Zinga Úrnő megtanította nekem, hogy a mágia legjobb formája a jó öreg szerencse. Szerette mondogatni, “Az előre tervezés a tökfejeknek való, akik azt hiszik, hogy minden lehetséges kimenetelt megtudnak jósolni. A jövő változékony! Sodródj az árral!”

Blipp

blipp.png

Blipp Mester a bőbeszédűsége mellet a bőbeszédűségéről volt híres. Gyakran mondogatta, “Az első próbálkozásodnak sosem szabad az utolsónak lennie, főleg, ha sikeres volt. Legközelebb még nagyobb siker lehet.”

Canni

canni.png

Canni Tanácsos nem csak egy újabb bürokrata volt. Ő egy esopolitikai parakutató volt. Állandóan azt mondogatta, “Mindig vigyél tanút, lehetőleg egy feláldozhatót. Sosem tudhatod, mikor lesz szükséged egy bűnbakra.”


Charr

Büszke ............ vagyok.

Blood

blood_legion.png

A Blood Legionhöz tartozom. Közvetlenül rohanok a csatába. A Blood Legion mindig a frontvonalon van a harcokban. Erősek és bátrak vagyunk, a csatatéren senki sem veheti fel velünk a harcot vitézségben.

Ash

ash_legion.png

Az Ash Legionhöz tartozom. Ravaszságomat használom, hogy legyűrjem ellenfeleimet. Az Ash Legion megtanít a lopakodásra és a fortélyokra. A beszivárgás, az információ gyűjtés és a pontos csapások segítségével még azelőtt befejezzük a csatákat, hogy azok elkezdődnének.

Iron

iron_legion.png

Az Iron Legionhöz tartozom. Hadigépek dörrenésére menetelek. Az Iron Legion indította be ipari forradalmunkat. Tökéletesítettük a fémmegmunkálást, az ágyúkat és – a legfontosabbat – a puskákat.

 

Az életemet adnám a warbandemért, különösen ................... , a vívópartneremért.

Maverick

maverick.png

Maverick a legjobb a párviadalban azok közül, akiket eddig láttam. Sajnos, egy kicsit labilis és akkora az egója, mint a Black Citadel. Lehet, hogy kiszámíthatatlan, de tudja, hogyan kell hősiessé tenni a dolgokat.

Euryale

euryale.png

Euryale, az elementalistunk, a leghűségesebb katona a warbandben. Önfejű, könnyen felkapja a vizet és védelmező – de legalább őszinte. Mellettem áll és én az életemet is rábíznám.

Clawspur

clawspur.png

Clawspur helyett a pengéi beszélnek. Különösen nyugodt és csendes, még egy thiefhez képest is. Míg mások fenyegetőznek, addig Clawspur csendesen helyezkedik, hogy aztán gyorsan ölhessen. Jó dolog, hogy az én oldalamon áll.

Dinky

dinky.png

Dinky volt a legkisebb kölyök a fahrarunkban, így kétszer olyan keménynek kellett lennie, hogy egyenlő lehessen velünk. Sokat nyaggatják, mivel guardian és nem túl okos, de én mellette állok. Mindig is jó barát volt.

Reeva

reeva.png

Reeva keményen harcol és keményen játszik. Semmi sem töri le. Mindig azon viccelődik, hogy a legjobb fegyverei a mérnöki kütyüi és a csípős humorérzéke. Reeva számára az élet nem ér sokat, ha az nem szórakoztató.

 

Azt mondják, hogy a katona, aki nemzett engem, egy ................ .

Hűséges katona

huseges-katona.png

Amikor kölyök voltam a fahrarban és kimondták apám nevét, mindig tisztelettel tették azt. Az a tervem, hogy felérjek a hírnevéhez – vagy túlszárnyaljam.

 

Boszorkányos sámán

boszorkanyos-saman.png

A Flame Legion sámánok egykor rabszolgasorba taszítottak minket. Emiatt az apámat, aki egy sámán, gyanakvás és bizalmatlanság veszi körül. Úrrá kell lennem a hírnevén.

Becstelen galdium

becstelen-galdium.png

Egy gladiumnak nincsen warbandje. Az én apám hátat fordított a sajátjának. Így, ő most egy becstelen gladium, aki nincs tisztelettel a parancsnoki láncolat iránt és én magam sem tisztelem őt


Ember

“ ................ nőttem fel.”

Polgár

polgar.png

Divinity’s Reach köznépe közt nevelkedtem. Mi vagyunk a munkásosztály, a fogaskerék, amely hajtja a várost. Kisegítek a barátaim, Andrew és Petra, kocsmájában.

Nemes

nemes.png

Nemesek közt nőttem fel, ahogy a báratom, Lord Faren is, aki származását ősi királyokig tudja visszavezetni. Remek taníttatásban részesültem, otthonosan mozgok az udvari illemben és megértem a felelősséget, mely a kiváltsággal jár.

Utcai patkány

utcai-patkany.png

Szegényen nőttem fel az utcán, napról-napra élve. Minden nap kihívás volt, de ahogyan régi haveromnak, Quinnek, szoktam mondani “Ha nem öl meg, megerősít.” Keményen dolgoztam, hogy fordítsak a szerencsémen, de sok még a teendőm.

“Nagyon bánom, hogy .................... .”

Ismeretlen szülők

ismeretlen-szulok.png

Amikor csecsemő voltam, egy árvaháznál hagytak. Egy kedves pár örökbe fogadott és a családommá váltak. Azonban, mindig is kíváncsi voltam az igazi szüleimre.

Halott nővér

halott-nover.png

A nővérem Seraph volt. Kentaurok ölték meg egy őrjárat során. A testét sosem hozták vissza és ez mindig is nyugtalanított engem.

 

Kihagyott lehetőség

kihagyott-lehetoseg.png

Amikor fiatal voltam, esélyem lett volna fellépni a cirkuszban, de lemondtam. A mai napig bánom, hogy nem léptem meg ezt a lehetőséget.

 

 

Mindenki azt mondja, hogy engem ..............áldott meg, amikor fiatal voltam.

Dwayna

dwayna.png

Dwayna – a gyógyítás, levegő és élet istennője – a régi istenek nyugodt vezetője. Gyakran ábrázolják fiatalnak, magasnak és vékonynak, miközben az ég felé emelkedik hatalmas tollas szárnyaival.

Grenth

grenth.png

Grenth a sötétség, jég és halál istene. Tanítványai tudják, hogy a világok közti lepel vékony. A halál nem rémít meg engem. Még a legsötétebb éjszakában is jól érzem magam, mert Grenth vigyáz rám.

Balthazar

balthazar.png

Balthazar – a háború, a harc és a kihívás istene – felügyeli a harci arénát. Megajándékozza azokat, akik értenek a harci stratégiához és a fegyverekhez. Keményen edzettem, hogy tisztelhessem Balthazart.

Melandru

melandru.png

Melandru – a természet, a föld és a növekedés istennője – minden termésben és minden növényben megtalálható. Mosolya elkíséri azokat, akik vonzódnak az állatokhoz, így engem is. Melandru követője vagyok.

Lyssa

lyssa.png

Lyssa sok álarcot visel. Ő a szépség, a víz és az illúzió kétarcú istennője. Ő a legvonzóbbak és a legméltóságosabbak védelmezője. Áldásai végigkísértek egész életemben.

Kormir

kormir.png

Kormir a rend, a szellem és az igazság istennője. Ő inspirál engem minden nap, hogy nagyobb bátorságra leljek és, hogy keressem az igaz szívet, elmét és tettet.


Norn

Egy nagy hős legfontosabb ismérve a .............. .

Erő

ero.png

Annak a nornnak, aki legendává akar válni, hatalmas fizikai erővel kell rendelkeznie. Az erő a kulcs a győzelemhez !

 

Ravaszság

ravaszsag.png

Hogy legendás stílusban járjunk túl ellenfeleink eszén, ravaszságra van szükség. A mentális erő segítségével a vadász mindig egy lépéssel előbbre járhat.

 

Ösztön

oszton.png

Az igazi hős hallgat a belső bölcsességre, melyet a Spirits of the Wild sugallnak. Az ösztön vezeti a vadászt győzelemre és dicsőségre, ahogyan az állatokat is.

 

 

A minap ...................... egy ünnepségen, Hoelbrakban.

Kiütve

kiutve.png

Sör! Betyár bunyó! Túl könnyű elengedni magad a pillanat hevében. Miután felébredtem, semmire sem emlékeztem abból, amit csináltam. Biztos, hogy nem tettem semmi szörnyűt.

Bosszú

bosszu.png

Már fiatal korom óta volt egy riválisom. Intelligens, álnok és ravasz. A legutóbbi párbajt elvesztettem ellene, de ha legközelebb találkozunk, egyenlítem a számlát.

Ereklye

ereklye.png

Megörököltem Romke Kürtjét, egy ősi, mágikus ereklyét, mely generációkon keresztül öröklődött. Jó pár ital után azonban, feltettem egy erőbeli fogadásra … és vesztettem.

 

Amikor még kölyök voltam, volt egy látomásom. Egy Spirit of the Wild beszélt hozzám és felajánlotta gyámságát. Ez a Spirit a .............. volt.

Medve

medve2.png

A Medve a legerősebb a Spirits of the Wild között. Az állhatatosság és az önfenntartás jelképe. Rám bömbölt, amikor még baba voltam és azóta, a Medve bátorsága lakik a szívemben.

Hópárduc

hoparduc2.png

A Hópárduc egy rejtőzködő, mosolygó szellem. Függetlenséget, stratégiát és a veszély arcába való nevetést tanítja nekünk. A mai napig az ő bölcsessége vezérel engem és látogatásának emléke segít a sötét éjszakákon.

Farkas

farkas2.png

A Farkas rendelkezik a falkája ravaszságával. A hűség, vadság és a számokban rejlő erőt tanítja. Amikor eljött hozzám, elsuttogta nekem hősies jövőmet és elmondta, hogy sosem leszek egyedül.

Holló

hollo.png

Holló, okos és bölcs, olyan igazságokkal vezérel minket, melyeket mások félnek. A messze látó elme erejével ruház fel. Látomásaimban rejtvényekről beszélt és felnyitotta a szemem olyan titkok előtt, melyeket nem sokan láttak.


Sylvari

Egy küldetésről álmodtam, mely cselekvésre szólít.Egy látomás volt a ............ .

Fehér Szarvasbika

feher-szarvasbika.png

A Fehér Szarvasbika a varázslat lénye, egy hatalmas erővel rendelkező, halhatatlan vadállat. Azt beszélik, hogy a szarvasbika felajánl egy mágikus áldást a szabadságáért cserébe, ha el tudom kapni.

Zöld Vadász

zold-vadasz.png

Láttam egy erős vadászt zöld páncélzatban, arcát indák takarták el. Legyőzték, de nem hódolt be; megölték, de nem halt meg. Szembe mernék vele szállni egy csatában ?

A Hold Pajzsa

a-hold-pajzsa.png

A hold a gyógyítás és a mágia erős jelképe. Bárki, aki azt álmodja, hogy a hold védelmezi, hittel telinek és állhatatosnak kell lennie. Remélem, érdemes vagyok erre a látomásra.

 

Úgy gondolom, hogy Ventari legfontosabb tanítása a ................. .

Cselekvés

cselekves.png

“Cselekedj bölcsen, de cselekedj.” Egy dolog tudni mi a helyes és egy másik, megváltoztatni a világot. Mindannyiunknak van feladata. Engem a cselekedeteim fognak megkülönböztetni, egy magasabb nemességi szintre emelem Tyriat.

Növekedés

novekedes.png

“Mindennek joga van a növekedéshez.” A virág a gaz testvére. A vélemények különbözősége jó dolog. A beszélgetés egészséges. Senkit sem szabad elítélni azért, mert más. Mindannyiuk jogaiért kiállok.

Élet

elet.png

“Amerre az élet halad, arra kell neked is menned.” A világ egy ízletes és gyönyörű hely, melyet nekünk alkottak, hogy felfedezzük, élvezzük és védelmezzük. Minden tapasztalatomban keresem majd a tanítást és ahogy növekszem, egyre többet adhatok majd vissza.

 

A Pale Tree .................. ébresztett fel.

Hajnal

hajnal.png

A hajnalban felébredt sylvarik nagyszerű szónokok, diplomaták és előre-gondolkodók. Bensőséges viszonyban vagyunk a környezetünkkel és empátiát érzünk minden, még más fajok irányában is.

Nappal

nappal.png

A nappal felébredt sylvarik a problémákat támadással oldják meg. Mi vagyunk a harcosok, a vadászok, az utazók, akik első kézből tapasztalják meg az életet és akik élvezik a kockázat vállalást, mivel csak így tudod igazán élőnek érezni magad.

Alkony

alkony.png

Az alkonyatkor felébredt sylvarik kíváncsiak és megfontoltak. Imádunk tanulni és időt fordítani az olvasásra, kutatásra. Intelligensek vagyunk és vonz minket a mágia édes bonyolultsága.

Éjszaka

ejszaka.png

Az éjszaka felébredt sylvarik titkolózódóak és óvatosan bánnak az információval. A saját döntéseinket hozzuk és úgy járunk-kelünk, ahogy mi akarunk, fürge test és elme.

 


forrás: variance és gw2wiki


Asztali nézet